Az igazi nagyágyú – Ford F-150 Raptor

Nem kérdez vissza, megteszi, amit kell – Ford F-150 Raptor 3.5 EcoBoost

Amerika kedvenc autójának legerősebb változata itthon nagyon idegenként hat. Méretei és stílusa, de főleg képességei miatt. Az F-150 Raptor már az a szint, ahol nincs kérdés, egy terep raliautó közútra.
Tavaly kevesebb mint 30 másodpercenként kelt el egy Ford F-150 a globális piacot tekintve. Persze, ez nem igaz, de ezt adja egy egyszerű osztás, 2018-ban 1,075 millió eladott F-150-et könyvelhetett el a Ford, amivel egyrészt minden idők legjobban eladott F-szériája lett, másrészt az amerikai eladási listák élére is masszívan beékelte magát.
1977 óta szerepel a haszonjárművek eladási listájának élén és 1986 óta a komplett amerikai piacot is vezeti, és ez csak az F-150, a legkisebb a sorban.
Most pedig az a megtiszteltetés érte a magyarországi piacot, hogy Amerika kedvenc autója is szerepelhet az újautók között, méghozzá a Ford Solymár jóvoltából. Fontos kiemelni, hogy csak náluk érhető el újonnan és a garancia is csak a Solymárnál érvényes, de a karbantartásra sincs más márkaszerviz felkészítve itthon. Hogy is lehetne, amikor annyira tájidegen itthon egy ilyen F-150, hogy sikítva rohan tőle messzire, aki csak meglátja, pláne, ha egy ilyen Raptorról van szó.

Szólj hozzá