Csak idén kapható ez a tuning Jeep Wrangler

A Jeep Performance több újdonságot is tervez a 2020-as esztendőre, dögös kiegészítőket kapnak a Wranglerek. Már el is készült a limitált szériás összkerekes Jeep Performance Parts (JPP) 20, a kék színű speciális terepjáró csak az idei esztendőben lesz kapható.

A hardcore terepenjárást előtérbe helyezőknek épült gép acélcső ajtót, spéci oldalsó tükröt és küszöböt, acél első lökhárítót, valamint Warn Spydura szintetikus kötéllel ellátott Rubicon csörlőt kapott. Nagy kapacitású generátor is került bele és feltűnő matricák díszítik.

A motorháztetőn például az amerikai nemzeti zászló látható, de sokat dobnak a dizájnon a fekete sárvédők és a kovácsolt alumíniumból készült, lézeres technikával maratott logók. A belterében az üléseket „Katzkin Toszkána” bőrbe kötötték, a kényelmes fotelek hímzett JPP jelvényeket kaptak.

A Mopar szakembereinek munkáját dicséri az időjárás viszonytagságainak és koszolódásának ellenálló padlószőnyeg, de van benne 7 hüvelykes infotainment-rendszer Apple CarPlay és Android Auto módozattal, valamint rengeteg biztonsági berendezés, például parkolássegítő, a baleset megelőző vagy éppen a sávelhagyás figyelmeztető.

Jár még hozzá hasmagasság-emelés, LED-es kiegészítő lámpa- és erősített, terepjárásra alkalmas JPP felniszett, ahogy terepjáróabroncs is. S, hogy mit rejt a Wrangler motortere? Például 2 literes, négyhengeres, turbós, 270 lóerős (400 Nm) technikát eTorque enyhe hibrid rendszerrel megspékelve. Beletehetik a 3 l-es, V6-os EcoDieselt is, amely 260 pacis (600 Nm). A 3,6 l-es, Pentastar, V6-os, eTorque-rendszeres aggregát 285 LE (352 Nm). Mindegyik modellhez nyolcgangos váltó és Stop/Start funkció jár.

Forrás: 4x4magazin

Szólj hozzá