Platós Suzuki Jimny az új sláger

Egy új-zélandi kereskedés arra specializálta magát, hogy átalakítja a japán márka legendás kisterepjáróját. Méghozzá egészen extrém módon teherautóvá.

Vajon milyen komoly átmulatott éjszakán kellett túlesnie a whanganui szakiknak, hogy kitalálják: márpedig ők Suzuki Jimnyből akarnak munkagépet építeni. Mégpedig úgy, hogy az eleve minimális csomagteret lecsapják a kasztniból és a helyére egy billenős klasszikus alumíniumplatót tesznek.

Nincs különösebben túlcizellálva a cucc, hiszen a karosszéria hátulján van egy védőfal, ez választja el az utasteret a rakodófelülettől. Ez elég meredeknek tűnhet, de nem egy sufnituning műhely alkotása, hanem konkrétan az egyik hivatalos új-zélandi importőr kereskedés készíti.

Így aztán nem kell tartani attól, hogy esetleg gagyi lesz a cucc, mert profi szakemberek készítik, és hivatalos úton lehet megrendelni és beszerezni is. Ráadásul még az is biztonságot jelent, hogy van garancia.

Már csak az a kérdés, hogy ki akarja az új Suzuki Jimny-jét ily módon szétbarmolni és kisteherautóvá alakíttatni. A JX alapmodellt teherautósítják, ebben egy 1,5 literes négyhengeres 100 lóerős csúcsteljesítményű motor dolgozik.

 

Forrás: www.4x4magazin.hu

Szólj hozzá