Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

Termék átvételének módozatai:
Személyes átvétel:
Ezt az átvételi módot azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik a megrendelés visszaigazolását követő, /melyet telefonon teszünk meg a rendelésben leadott számon/ 5 napon belül személyesen is át tudják venni a megvásárolt terméket. Ebben az esetben a termék árán felül semmilyen többletköltséggel/ szállítási díj/ nem kell számolni. Ebben az esetben készpénzzel, Visa, Mastercard bankkártyákkal, illetve különböző utalványokkal fizethet.
Házhoz szállítás: Csak Magyarország területén végzünk kiszállítást.

Csomagdíjak:
Csomagküldés esetén a minimálisan rendelhető összeg bruttó 5.000.-Ft, személyes átvétel esetén nincs minimálisan rendelhető összeg.
35.000 Ft. termékár alatt a csomagküldés díja: bruttó 2.000.-Ft.
35.000 Ft. Termékár felett ha a termék súlya nem éri el a 40 kg-ot, a csomagküldés díjtalan. Kivétel a túl méretes csomag, melyről a kiszállítást megelőzően tájékoztatjuk. A szállítást futárrszolgálat végzi munkaidőben, előre nem meghatározott órában.
40 kg-ot elérő vagy azt meghaladó terméksúly esetén a csomagdíj: bruttó 9.000.-Ft. függetlenül a termék vételárától. A szállítást futárszolgálat végzi munkaidőben, előre nem meghatározott órában.

Sikertelen kézbesítés:
Az ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben önt terhelik.

Fizetési módok:

Előre utalás: a szállítást megelőzően a kiállított számla alapján.
Szállítást követő utalás: csak közintézmények részére.
Utánvét: a termék átvételével egy időben, a futárszolgálatnál.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a futárszolgálat nem jogosult a termék kicsomagolását elvégezni az utánvét kifizetését megelőzően és utána sem köteles jegyzőkönyvet felvenni, amennyiben hiányosnak tartja a csomagot, a kibontást követően. Amennyiben a csomagot hiányosan kapta meg, úgy telefonon vagy e-mailben értesítsen bennünket, amelyről jegyzőkönyvet veszünk fel. Sérült csomagot ne vegye át! Ebben az esetben jelezze a futárnál, hogy a csomagot a sérülés miatt nem veszi át.

BARION

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet. >>

Szállítási határidő: Amennyiben az ön által megrendelt termékből van készleten, a megrendelést követő 5-8 munkanapon belül elküldjük önnek, melyről a csomagküldést megelőző napon telefonon értesítjük önt a rendelésében megadott telefonszámon. Raktáron nem lévő termékek esetén hosszabb szállítási idő lehet, ezért kérjük szíves türelmüket.

Vásárlástól való elállás, visszavásárlás:

Az elállás feltételei:

Ezen igényét kérjük írásban megtenni az info@vrt.hu címen, “vásárlástól való elállás” tárgy megjelöléssel.
Csak online- rendelés esetén, csomagküldéssel átvett megrendelés esetén érvényes:

  • a csomag átvételét követ. 8 napon belül érvényesíthető
  • a terméket eredeti állapotában történő visszajuttatása
  • számla eredeti példányának megléte
  • futártól kapott kísérőlevél megléte
  • a termék használata során nem keletkezett külsérelmi nyom, mely a
  • továbbértékesítést az eredeti áron nem teszi lehetővé
  • Az eredeti csomagolás újbóli felhasználhatóságának megőrzése
  • A fenti feltételek együttes megléte esetén áll módunkban a termék árának 100%-os megtérítésére.

Az árucikk cseréje: Ha a megrendelt árucikk hibás, illetve nem a rendelésében szereplő terméket kapta, akkor az díjmentesen kicseréljük, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük a visszaküldés költségével együtt. Az ilyen jellegű hibát a kézhezvételt követő 3 munkanapon írásban jelezze nekünk.